Парти агенция за всеки повод
info@fantizator.com
0888 131 273 / 0898 652 123

Тенденции в сватбените декорации сезон 2017

Тенденции в сватбените декорации сезон 2017
26 Март, 2017

Здравейте, бъдещи булки!

Вече е пролет и сезонът на сватбите е официално открит!

Знаем, че искате Вашият сватбен ден да бъде единствен, различен, впечатляващ…

Декорът и украсата на това събитие са от голямо значение, за да допълнят атмосферата, да създадат позитивни емоции у всички присъстващи.

Ако не харесвате клишето и стандрата, то сте попаднали на правилното място и четете правилната статия.

В света на сватбените и празничните декорации тенденциите се променят непрекъснато.

Пред нас е Сватбен сезон 2017 и ние с удоволствие ще споделим най-новите модни тенденции, следвайки препоръките и насоките на най-добрите в тази сфера: Дейвид Тутера – световно известен сватбен агент и празничен декоратор, Сара Фрийд от агенция за празнична мода и дизайн „Fete Nаshvil“ и Леатрис Ейземан – изпълнителен директор на Института за съответствие на цветовете „PANTONE COLOR“

Всяка сватбена декорация се определя  първо като тема, а темата носи съответния цвят. Затова и ние започваме с ЦВЯТ НА ГОДИНАТА 2017:  ЗЕЛЕНИНА/GREENERY

Свеж цвят, символ на природата, оживен и земен. Той е подходящ за всеки сезон от годината.

Глобалната тема за празничните декорации на Сезон 2017 е „Обратно към природата“

Именно затова навлизат с пълна сила природните елементи и материали при оформяне на декорациите: дърво, камък, вода, почва, хартия…

 Ще обърнем по-специално внимание на хартията като елемент от декорацията.  Хартията може да бъде не само за изработване на сватбените и празнични покани. Тя може да се включи във флорална орнаментика, пана, цялостен декор и дори в булчинския букет, препоръчва сватбеният декоратор Дейвид Тутера. Популярността на хартиената декорация не е случайна – хартията е икономичен  и сравнително евтин продукт. Д.Тутера допълва: „Има толкова интересни неща, които може да се направят от хартия…“. Гостите ви ще бъдат приятно изненади и силно впечатлени от декорацията.

Ако все още не усещате природата,  заповядайте в екзотичната тропическа гора:

А със следващото ни предложение ще почувствате връзката си с природната енергия:

2017 година ще бъде изпълнена с много творчески сватбени идеи, споделя Дейвид Тутера. Може да се спрете на уникална цветна и забавна АКВАРЕЛ сватба.

Дойде времето да споделим и „Металик“ модата в празничния декор за 2017 г. Златното и сребрърното винаги ще са модерни, както и бялото, но в един неутрален стил, съчетани с други металически цветове. Комбо цвят в така нареченият Индустриален стил на украса. Това е съвсем нова тендеция, която ще стане доста попуплярна според  Сара Фрийд и Дейвид Тутера.

Според тях, булките обожават меденото, розовото, бялото и бестящото златно и сребърно, защото са едновременно нежни и много празнични.


Не сме забравили и романтиците


И така…  Време е да започнете да планирате  Вашата /2017/ сватба.  Предложенията ни са шик, свежи, изтънчени, различни и вдъхновени от новостите, но най-вече от любовта! Доверете ни се! Ние ще работим усилено и ще допринесем за красотата във Вашия сватбен ден!