Парти агенция за всеки повод
info@fantizator.com
0888 131 273 / 0898 652 123

Детски партита

Винаги съм искала да празнувам рождените дни на децата си в домашна обстановка. Да поседна с приятелки на кафе и почерпка, да приготвя интересни хапвания за гостите, да поиграят и да се потъркалят малчуганите… Но големината на жилището, организацията на партито и времето за приготвяне на храната са ме възпирали. Да не говорим колко време след това ме очаква подреждане, чистене, миене…

Създавайки нашата зала за детски партита, ние търсихме точно това - голяма приятна "стая" за игра с децата, много играчки, диванче, на което да поседнеш и да поговориш с приятелите… Търсихме уюта на дома. Да празнуваш в "домашна" обстановка, но без да се ангажираш с цялостната организация на детското парти.

Предлагаме голямо разнообразие от тематични партита за детски рождени дни според предпочитанията и възрастта на детето (от 3 до 12 години).

Посочените цени важат само за провеждане на детски рождени дни в парти зала Фантизатор, гр. Павликени. Информация за цени извън залата, както и за други населени места, може да получите, като ни пишете на лично съобщение във Facebook или се свържете с нас по телефона.